Hoe werkt het

Zelf instellen

Je kunt direct jouw event en ticketshop online instellen. Je kunt zo veel producten aanmaken als je zelf wilt, en kiest zelf een afbeelding en kleur voor de ticketshop! Mocht het niet helemaal lukken, dan staan we klaar om je te helpen.

Online ticketshop

Jouw bezoekers kunnen hun ticket kopen wanneer het hen uitkomt! De ticketshop is 24 uur per dag online, en je hoeft niet zelf actief te zijn. Ons systeem regelt de online betaling en het versturen van de tickets.

Scannen

Bij de ingang scan je eenvoudig de tickets van de gebruikers. Die nemen ze mee op hun smartphone of op papier. Met de camera van jouw telefoon scan je de tickets en wordt gecontrolleerd of ze geldig zijn. Zo heb je een waterdichte toegangscontrole!

undraw_Progress_overview_re_tvcl

Dashboard

Op het dashboard stel je in welke producten er allemaal te koop zijn. Denk bijvoorbeeld aan het normale toeganskaartje, de early bird actie of de ledentickets. Maar ook de consumptiemunten en merchandise kunnen worden verkocht! Stop ze samen in een shop en de verkoop kan beginnen. Op hetzelfde dashboard houd je live bij hoeveel tickets er per product zijn verkocht. Wil je niet te veel tickets verkopen? Geen probleem, ons programma zorgt er voor dat het er nooit te veel worden, voor elk product kun je een maximum aantal ticket instellen.

Ticketshop

Wanneer je je event instelt in het dashboard, wordt er direct een ticketshop gegenereert! Je kunt simpelweg de link delen met je bezoekers of de ticketshop integreren in je website en men kan online een ticket kopen voor jouw evenement. Met onze moderne ticketshop kan iedereen gemakkelijk een ticket kopen. Online betalingen worden moeiteloos verwerkt waarna bezoekers de tickets in hun mailbox krijgen. Allemaal automatisch, daar hoef jij niets voor te doen.

Hoe ziet dat eruit? We hebben een demo ingericht:

Demo bekijken

undraw_Mobile_pay_re_sjb8

undraw_Login_re_4vu2

Scannen bij de ingang

Met onze scantool voorkom je lange rijen bij de entree van je evenement. Met je smartphone scan je met behulp van de camera de tickets van de bezoekers, of zij die nu op hun smartphone of op papier meenemen. Het ticket wordt online gecontroleerd en jij krijgt een bevestiging. Eén ticket twee keer gebruiken? Dat kan niet! Het scansysteem is waterdicht en geeft elk ticket maar één keer toegang. Verwacht je veel mensen tegelijk? Het aantal gelijktijdige scanners is ongelimiteerd, dus laat gerust (tijdelijk) een extra persoon de toegangscontrole uitvoeren. Alles om rijen te voorkomen.

play_store app_store

Aan de slag?

Account aanvragen