Veelgestelde vragen

Wat is tiqq?
tiqq is een nieuwe ticketservice waarmee je als organisator van een evenement eenvoudig zelf e-tickets verkoopt. Je kunt het zien als een vervolg op onze ticketservice Ticketkantoor.

Handelen jullie in tickets?
Nee, wij handelen niet in tickets. Wij zijn een zogenoemde primaire ticketverkoper. tiqq geeft uitsluitend namens de organisator tickets uit. Ze zijn dan ook gegarandeerd echt. Van tussenhandel moeten wij niets hebben.

Wat kost de ticketservice van tiqq
De basis van onze ticketservice kost €0,75 per uitgegeven ticket. Maar voor een volledig overzicht van de prijzen kun je het best kijken op de tarievenpagina.

Ik ga niet zoveel tickets verkopen, kan ik dan wel gebruikmaken van tiqq?
Geen probleem! Er zijn geen opstartkosten of zo, dus ook een klein evenement kan uit de voeten met onze ticketservice.

Kan ik het allemaal ook even uitproberen?
Dat kan! Je kunt gerust een account aanvragen om het event te proberen. Is het niets voor jou? Geen probleem, dan kunnen we je account weer verwijderen. Om de shop uit te proberen hebben we een demo ingericht, daarin kun je ervaren hoe jouw bezoekers hun tickets kopen.

Werkt het ook 's nachts en in het weekend?
Ja. De ticketshop is 24 uur per dag online en de uitgifte van e-tickets werkt volautomatisch elk uur van de dag en alle dagen van de week.

Hoe gaan jullie om met persoonsgegevens? Hier besteden we grote zorg aan. We hebben de wijze waarop we omgaan met uw gegevens vastgelegd in ons privacy statement.

Kan een ticketshop ook worden geintegreerd in mijn eigen website?
Dat kan! Dat doen we middels een "iframe". Als je hiervan gebruikt wilt maken, raden we je aan dit aan te geven bij het aanvragen van je account, dan helpen we je direct verder.

Waarom zeggen sommige andere ticketservices dat zij gratis zijn?
Sommige ticketservices zeggen een 'gratis' systeem aan te bieden, maar in feite verleggen ze de kosten volledig naar de bezoeker van je evenement. De kosten die je als organisatie niet betaalt, worden uiteindelijk betaald door de bezoeker bij het afrekenen. Bij sommige ticketservices lopen deze kosten dan op tot wel €4,00 of meer per ticket. Vindt jouw bezoeker dat leuk?

Een gratis ticketservice bestaat dus niet. Zo'n werkwijze vinden wij niet eerlijk en daarom doen wij het anders met een transparant en eerlijk tarief. Vergelijk ons gerust met andere ticket providers.

undraw_Faq_re_31cw