Tarieven

Geen verassingen 🎁

We zijn gewoon lekker duidelijk over de kosten. De servicekosten gaan per uitgegeven ticket en afhankelijk van de betaalmethode ook een percentage van het afgerekende bedrag. Er zijn geen abonnementskosten, maandelijkse kosten of opstartkosten!

Geen kosten voor jouw bezoekers 🤝

Niets is zo vervelend als bijkomende kosten bij een bestelling. Daarom is ook de prijs voor de bezoekers van jouw evenement gewoon duidelijk. De prijs die ze zien in de ticketshop is de prijs die ze betalen. Vul jij bijvoorbeeld €10,00 in, dan betalen de bezoekers €10,00 en betalen we €9,25 aan jou uit!

Op een rijtje 📋

Servicekosten per ticket
Betaalde tickets€0,75
Gratis tickets
Eerste 50 tickets zonder kosten!
€0,50
Kosten betaalmethodes
iDEAL, Bancontact, SEPAGeen kosten
Sofort, EPS, Giropay, KBC/CBC1,21%
Creditcards Europa2%
Creditcards zakelijk & wereldwijd3,4%
Paypal4,1%
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

Enkel kosten over de uitgegeven tickets, niet voor het maximum

Je betaalt alleen de servicekosten wanneer het ticket ook daadwerkelijk is uitgegeven. Heb je een maximum zaalcapaciteit van 1000 tickets ingesteld en verkoop je er 800? Dan brengen we natuurlijk geen kosten in rekening voor de 200 niet verkochte tickets.

Geen extra kosten als je extra opties gebruikt 👏

Het maakt niet uit welke opties uit het systeem je gebruikt! Of je nu extra informatie wilt vragen aan je bezoekers, een plattegrond gebruikt, kortingscodes uitgeeft of geen van alle opties: je betaalt altijd dezelfde scherpe prijs!

Uitbetaling 💰

De uitbetaling doen we in één keer, dat is wel zo efficiënt. De uitbetaling vindt binnen 5 werkdagen plaats nadat het evenenement is geweest en je het in het systeem hebt gesloten.